Zielsoorzaken van Ziekte

Naar de 5 biologische natuurwetten
ontdekt door Dr. Hamer

Vertaling: Karin Van Baelen

Dr. Hamer ontdekte hoe Ziekte een zinvol biologisch programma is dat geactiveerd wordt op het moment dat we een schokkende ervaring beleven.

In deze zienswijze is ziekte geen mankement of fout van de natuur,
maar wel een biologisch gezien zinvol overlevingsprogramma.

Dr. Hamer formuleerde zijn baanbrekend werk in 5 biologische wetten

Zielsoorzaken van ziekte

Vraag hier je
GRATIS probeerpagina’s

Vul je gegevens in en ontvang via e-mail je gratis inkijkpagina’s
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We houden ook niet van spam. Je gegevens zijn 100% veilig. Je ontvangt af toe nog nuttige informatie en je kan op elk moment terug uitschrijven.

Het boek “Zielsoorzaken van Ziekte”

Nederlandse vertaling

Dit boek is de Nederlandse vertaling door Karin Van Baelen van het Duitse boek “Die Seelischen Ursachen der Krankheiten”  van Björn Eybl.
Björn Eybl is een Oostenrijks natuurgeneeskundige en leerling van Dr. Hamer.
Hij houdt voordrachten over het werk van Hamer en zet zich actief in voor de verspreiding van de Biologische Natuurwetten.

De Biologische Natuurwetten uitgelegd

In het eerste deel van het boek worden de biologische natuurwetten stap voor stap uitgelegd.  Ook een aantal specifieke begrippen uit het werk van Dr. Hamer worden belicht.

Een overzichtelijk naslagwerk

Het tweede deel van het boek is een overzichtelijk naslagwerk met de meest voorkomende ziektebeelden, bekeken vanuit de biologische natuurwetten.

Met zeer duidelijke tekeningen wordt in één oogopslag duidelijk om welk kiemblad het gaat, welk biologisch conflict er speelt en waar de conflictinslag zich in de hersenen bevindt. Elk biologisch conflict wordt ook verduidelijkt met voorbeelden uit de praktijk.

Achteraan vind je het trefwoordenregister terug.

Kostprijs: 55,-€

Karin Van Baelen

Hallo, ik ben Karin Van Baelen, vertaler van het boek “Zielsoorzaken van Ziekte” (Björn Ebyl). Als (oud)-verpleegkundige heb ik 20 jaar ervaring opgedaan in chronische aandoeningen, oncologie en de palliatieve zorg. Momenteel werk ik als EFT*-behandelaar en richt ik mij naar mensen met chronische klachten en pijn. De inzichten van Dr. Hamer leren ons dat ziekten verlopen volgens biologische wetmatigheden en dat deze omkeerbaar zijn. Ik kan mezelf ook ervaringsdeskundige noemen want dankzij deze inzichten ben ik zelf gerecupereerd van fibromyalgie/chronisch vermoeidheidssyndroom. Het is mijn wens om mensen rond deze kennis te informeren, omdat ze ons uit de angst voor ziekte kan halen en een einde kan maken aan pijn en lijden.
Wat anderen over het boek zeggen
Een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die de ware oorzaken van ziekten wil begrijpen.

Een prachtig en krachtig boek waarin klip en klaar uitgelegd wordt wat de betekenis van ziekten en symptomen is en hoe ze ontstaan door stressvolle problemen en situaties.

Als je wilt werken aan het oplossen van de oorzaken, gun jezelf dan dit boek. Overigens raad ik je van harte aan om de workshop te volgen zodat je leert hoe je het boek kunt gebruiken. Gabriëlle Rutten

(arts, niet praktiserend), leefstijlcoach, trainer en EFT Hoofddocent bij Novet

Koop nu het boek “Zielsoorzaken van Ziekte”

Dit lijvig boek is de Nederlandse vertaling door Karin Van Baelen van het Duitse boek “Die Seelischen Ursachen der Krankheiten” van Björn Eybl. Björn Eybl is een Oostenrijks natuurgeneeskundige en leerling van Dr. Hamer. Hij houdt voordrachten over het werk van Hamer en zet zich actief in voor de verspreiding van de Biologische Natuurwetten.

Koop het hier voor 55,-€

* EFT = Emotional Freedom Techniques, gebaseerd op de Chinese meridianenleer om verdrongen emoties bewust te maken en los te laten

Een initiatief van Ziekte als Signaal - Karin Van Baelen | BE0553.955.518 | Dam 100 A - 9080 Zaffelare